Sponsorschap klaar

Ten eerste bedankt voor het kiezen van iModiffy als jouw gaming channel sponsor! Wij zijn erg geïnteresseerd in gemotiveerde individuen die iModiffy kunnen representeren! Wil jij een shitload aan goodies krijgen en bekend worden terwijl je gesponsord wordt door de leiders in custom airbrushed gaming controllers? Check dan het applicatie formulier hieronder!

Sponsorschap Tiers/Levels:

–Bronze–
(Je moet aan minstens twee van de volgende eisen voldoen:
Youtube 1K+, Twitter 1K+, Instagram 1K+ of Twitch 1K+)
– 15%  korting op www.imodiffy.nl producten
– Je upload minstens 1 video per maand.

–Silver–
(Je moet aan minstens twee van de volgende eisen voldoen:
Youtube 3K+, Twitter 3K+, Instagram 3K+ of Twitch 3K+)
– 20% korting op www.imodiffy.nl producten
– Elke kwartaal een gratis goodie om te houden of om weg te geven
– @iModiffy Follow/RTs
– Je upload minstens 1 video per maand.

–Gold–
(Je moet aan minstens 1 van de volgende eisen voldoen:
Youtube 10K+, Twitter 10K+, Instagram 10K+ of Twitch 10K+)
– 30% korting op www.imodiffy.nl producten
– Elke maand een gratis goodie om te houden of om weg te geven
– @iModiffy Follow/RTs
– Gratis custom gaming controller voor je kanaal!

*Als je niet aan deze voorwaarden voldoet kom dan gewoon terug wanneer dat wel het geval is! We staan altijd open voor nieuwe leden!

We kijken naar je social media profiel als een geheel. Heb je interactie met je fans op twitter? Reageren je fans op je video’s? Hoe vaak tweet, post of upload je een video? Al deze factoren spelen een rol bij onze beslissing. We willen iemand die een onderdeel wil zijn van de iModiffy community, ongeacht hoe groot of klein je ook bent!

Wat we van jou willen?
We zijn op zoek naar professionele, aardige mensen die zich willen toevoegen aan de iModiffy community. We zoeken mensen die niet bang zijn om een beetje reclame te maken en anderen te vertellen over de kwaliteit producten die we leveren. Iemand die net zo enthousiast is over de custom gaming controllers die we maken als wijzelf en graag ons logo op z’n Twitter achtergrond, Youtube banner/intro/outro of Twitch scherm wil zetten! We zijn niet ZOMAAR een sponsor en jij bent niet ZOMAAR iemand die door ons gesponsord wordt… Wij zijn FAM!

*Even een toevoeging: Trash talking is prima, het is een onderdeel van gamen.. Maar racistische, seksistische en andere onverdraagzame opmerkingen zullen niet getolereerd worden. Als je hierop betrapt wordt dan zal het sponsorschap per direct gestopt worden.

*Alle informatie die je aan ons geeft zal uitsluitend voor iModiffy zaken gebruikt worden. De formulieren die je hier invult zijn volledig privé.

[contact-form-7 404 "Not Found"]